16-09-04

yes yes yes!

hoi beste vrienden allemaal, de zomer was mooi, met veel verlofjes, met inspirerende reisjes en uitjes, ik heb volop genoten, van zon, van vakantie met mijn vrouwke en met onze kinderen, maar na zo een lange periode van batterijen opladen is het nu hoog tijd om er terug stevig tegenaan te gaan, en daar heb ik zin in, veeeeeel zin!
Mijn atelier lag er al te lang een beetje verlaten bij, neen af en toe, wanneer we thuis waren eigenlijk dagelijks, kwam ik er wel even langs, af en toe werkte ik ook even wat verder, maar de eigenlijke produktie stond op een laag pitje... de vakantie is voorbij, voor de kindjes is de school terug gestart... niet dat er nu plots niet meer relax van t leven genoten kan, integendeel... de herfstavonden aan het haardvuur kunnen zalig zijn, maar ook het geruis van de bamboe langsheen mijn atelier klinkt terug als muziek in mijn oren... en gewapend met mijn tsjechisch vioolke en veel verf en borstels is mijn atelier terug mijn zoetste plek bij uitstek!
en ik ben er al terug ingevlogen, getuige daarvan ook de fotootjes die ik straks op het andere blogje over het atelier zal zetten!

21:30 Gepost door gert van | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.