22-09-04

21 september

21 september, ja t is herfst, start van een nieuw seizoen, één waar ik van hou... (is er wel een seizoen waar ik niet van hou? Neen ik hou alleen niet van die kwakkeldagen die je in elk seizoen kan beleven en die eigenlijk nergens thuishoren...)
 
Hé hé ik raak stilaan terug goed op dreef, mijn atelier ruikt heerlijk naar de verfkes en mijn molentje hier in mijn bovenkamer draait op volle toeren... op het andere blogkje over het dagelijks werk in mijn atelier toon ik zometeen nog wat 'laagjes' uit de werken waar ik momenteel aan werk, a meer eve piepen!
 
vanavond, vooraleer aan het schilderwerk te beginnen eerst nog vlug een bureautje voor ons twee grote meiden in elkaar geflansd, ze volgen nu naschools dactylo, kwestie van beter dan mij, ttz met meer dan drie vingers te leren tikken... hun gehuurde tikmachien van juf nonnemans heeft nu ook een plekje nabij ons informatie- en administratiecentrum... (dees computerke)
 
ons vier kinderkes lijken de laatste tijd, zeker ook met t begin van t nieuwe schooljaar plots zo superflinke kinderen, twee aan twee na school, Brontë en Sandy onafscheidelijk, Oöna en Liamke niet minder broeder- en zusterlijk... niet dat ze voordien niet ook al om op te eten, stevig vast te pakken en oneindig te knuffelen waren, maar de laatste paar weken is 't echt bij momenten aandoenlijk lief om aan te zien!
 
En Oönake geniet ook op school duidelijk met volle teugen van haar extra laatste kleuterklaske, en als dat geen geboren prinseske is, zelfs in bijna al haar tekeningen, ja ook Oönake is nu volop aan ' t tekenen geslagen, in zo vele van haar tekeningen duiken prinseskes op, en wat voor prinseskes, steevast met een heel groot hart, 't zijn eigenlijk allemaal zelfportretjes, ook al weet ze dat zelf niet...
 
voedingsbodem genoeg dus voor mij om er in mijn atelier stevig op los te borstelen!

03:32 Gepost door gert van | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.