20-11-04

hallo beste vrienden... ja ja 't is weer even geleden en wee

hallo beste vrienden... ja ja 't is weer even geleden en weer ben ik daar met excuses... maar deze keer was het geen gebrek aan tijd of zin maar echte overmacht! de computer deed het niet meer, even toch... maar bovendien doet ook de digitale camera het niet meer en 't kan wel wat langer duren voor dat euvel verholpen zal wezen... 't is een probleempje in garantie en dat kan bij desbetreffende keten, 'k zal maar geen namen noemen zeker... wel enkele weken in beslag nemen...
 
maar ja hoor ik schilder er verder op los! De filmdooswerkjes zijn ingepakt de deur uit en blijkbaar goed aangekomen, het stoofke brandt intussen in het atelier want zonder is het er nu te friskes, zowel voor mijn vingers als voor de acrylverfkes die niet opdrogen onder de tien graden. Zodra mijn cameraatje ok en back is toon ik nieuw beeldmateriaal. Ben vooral aan kleine werkjes (30 bij 30cm) bezig en zet vanavond ook nog een nieuw groter werk op, een lang smal van 55 bij 170, een niet zo evident formaat maar eentje waar ik graag op werk.
 
op de andere website (zie ook link hiernaast) met het uitgebreid overzicht over mijn werk vul ik intussen wel de groep met foto's over de E PUR SI MUO'VE tentoonstelling aan, die had ik nog op schijfje staan en 't is me nu ook gelukt ze in een juist formaatje te wringen voor het web (jakkes soms ben ik echt een klungel, ik denk nu eenmaal heel anders dan dat hele pjoetergedoe, wie der 't logist denkt zou ik nie weten) Neem daar eens een kijkje als je niet op de tentonstelling raakte in Semmerzake!
 
Daarnaast speel ik ook met de idee om binnenkort nog eens een opendeurtje ofte atelierfeestje te geven hier in Dikkelvenne, eerst dacht ik nog voor t eind van dit jaar, ergens tussen sint en kerst, maar jakkes de tijd vliegt en wat herfstwerkjes aan huis en tuin dringen zich ook nog op en ik maak ook graag altijd een multipletje voor zo'n gelegenheid en dat wordt nu wel een beetje krap... enfin in de vroege lente kan ook heel tof zijn, bij t ontluiken van de eerste botjes? We zien nog wel! Intussen laten we er t feesten niet voor hoor, laatst nog een zondagje heerlijk onder friends gesmuld, ieder had zelf iets gekokkereld en dan maar smullen en proeven van elkaars kook- of bakkunsten, doorgespoeld met lekkere spaanse, franse en italiaanse bubbels, de spaanse dragen absoluut mijn voorkeur! Tegen de jaarwisseling zouden ook onze eigen produktie dikkelvense bubbels zowat op punt, ofte op dronk moeten zijn, enkel en alleen hier ten huize te degusteren!

21:02 Gepost door gert van | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.