02-11-05

atelierfeesten

en toch zal ik stilaan ook weer even moeten gaan opruimen... de atelierfeesten komen er aan en zoals mijn atelier er nu bij ligt gaat er niet veel volk bij kunnen!
Ja, heel binnenkort houden we weer feest in het atelier, de orangerie, huis en tuin! Stilaan een traditie, die jaarlijkse of halfjaarlijkse atelierfeesten. Eigenlijk is eenieder altijd welkom in het 'grote gele huis' maar de atelierfeesten zijn de gelegenheid bij uitstek voor de vrienden om elkaar hier te treffen en bij te kletsen en te genieten van en tussen mijn brouwsels (ja niet al mijn brouwsels zijn van verf en doek, sommige laten zich rijkelijk vloeien...)
Dus stilaan tussendoor toch wat plaats maken in het atelier, de orangerie (nog een fantastisch en rustgevend plekje in de tuin, een 'glazen huisje' met openhaard temidden tussen het groen, naast een klein vijvertje, onder een eeuwoude kerselaar...) kreeg zaterdag al een grondige beurt, de volgende dagen  tracht ik tussen het schilderen door ook in het atelier  al wat te ruimen... maar de verfkens lonken zo...

22:44 Gepost door gert van | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.